0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Dosja evropiane e Maqedonisë së Veriut para përfaqësuesve të lartë nga Këshilli i Evropës

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov në korniza të vizitës së punës në Strasburg, kishte takime të ndara me sekretaren e Përgjithshme të Këshillit të Evropës – Marija Pejçinoviq Buriq dhe kryetarin e Kuvendit të KE-së Rik Daems, ku i paraqiti përkushtimet e Maqedonisë së Veriut në procesin reformues në drejtim të progresit të demokracisë, të drejtat e njeriut dhe sundimin e ligjit, si dhe në kontekst të bashkëpunimit rajonal dhe procesin e integrimit drejtë BE-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle