0_Web_Aktuale SQBiznes SQEkonomi SQSektori civil SQ

Dogana me nivel të mirë të përgatitjes për ndjekjen e rregullave dhe procedurave evropiane doganore

Maqedonia e Veriut është e përgatitur në fushën e punës në Unionin Evropian Doganor. Legjislacioni doganor është i përshtatur në nivel të lartë me të drejtën e BE-së, ndërsa sistemi elektronik për përpunimin e deklaratave doganore dhe dokumenteve të akcizës është plotësisht funksional, thuhet në Raportin më të ri të Komisionit Evropian për përparimin e shtetit në euro-integrimet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle