0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Do të vendoset procedurë meritore për përzgjedhjen dhe emërimin e anëtarëve të bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse

- Qeveria sot e përcaktoi tekstin e Propozim-ligjit për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për institucionet, i cili përputhet me Planin për luftë kundër korrupsionit dhe me të cilin është paraparë që të vendoset procedurë meritore për përzgjedhje dhe emërim të anëtarëve të bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse në institucionet publike, vendosjen e transparencës në procedurën për paraqitje dhe përzgjedhje, si dhe uljen e numrit të anëtarëve të bordeve drejtuese dhe mbikëqyrëse të institucioneve publike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle