0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQKorrespondentë Maqedoni

Do të realizohet projekt për teleferikun Tetovë-Kodra e Diellit, ndërsa ende shqyrtohen opsione për investime të huaja

Investime për borë artificiale, por edhe për shitje të tërësishme, partneritet dhe lloje tjera të bashkëpunimit ende shqyrtohen nga institucionet shtetërore për atë nëse Kodra e Diellit  do të udhëhiqet edhe nga kompani të huaja private.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle