Uncategorized SQ

Do të ndërtohen ambasada në Athinë dhe Ankara, ndërsa disa përfaqësi diplomatike konzulare do të rinovohen

Ministria e Punëve të Jashtme filloi me projektin për të vendosur në funksion prona të trashëguara nga ish-RSFJ në rrjetin diplomatik konzular, me çka do të rinovohen më shumë objekte që përdorën si përfaqësi diplomatike konzulare, ndërsa do të ndërtohen edhe ndërtesa të reja të ambasadave në Athinë dhe Ankara, për çka janë miratuar mjete nga Qeveria, paralajmëroi në koherencën e sotme për shtyp ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle