0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Do të miratohet Ligj i ri për shërbimet e pagesave dhe sistemet e pagesave

Në seancën e sotme qeveritare është konfirmuar teksti i Propozim- ligjit për shërbimet e pagesave dhe sistemet e pagesave që duhet të zëvendësojë Ligjin ekzistues për operacionin e pagesave të miratuar në vitin 2007.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle