0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Dita ndërkombëtare e qasjes universale në informacion

Me rastin e 28 Shtatorit - Ditës ndërkombëtare në qasjen universale në informacion, sot do të mbahet ngjarje onlajn në të cilën do të prezantohen rezultatet e punës së Agjencisë për mbrojtje të së drejtës të qasjes së lirë në informacion nga karakteri publik dhe planet për përparim të realizimit të së drejtës së qytetarëve për qasje të lirë të informacionit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle