0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Dita e tretë e debatit kuvendor për Propozim-buxhetin, në fokus investimet kapitale

Komisioni kuvendor për financim dhe buxhet si komision amë sot për ditën e tretë e vazhdoi debatin e përgjithshëm për Propozim-buxhetin për vitin 2022. Në pjesën e paradites të debatit theksi u ishte vënë investimeve kapitale të cilat, sipas opozitës, kanë pasur realizim të dobët viteve të kaluara dhe nuk presin se diçka do të ndryshojë, ndërsa sipas autoriteteve kompetente, sivjet ka realizim më të madh sesa vitin e kaluar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle