0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

“Dita e mysafirëve të lartë” të stërvitjes ushtarake “Blesok-22” në Krivollak (drejtpërdrejtë)

Në kuadër të stërvitjes ushtarake “Blesok 22”, sot në Poligonin ushtarak “Krivollak” do të realizohet “Dita e mysafirëve të lartë”.

Shkup, 11 prill 2022 (MIA) –Në kuadër të stërvitjes ushtarake “Blesok 22”, sot në Poligonin ushtarak “Krivollak” do të realizohet “Dita e mysafirëve të lartë”.

Përmes ekzekutimit të stërvitjes me qitje luftarake të titulluar “Batalioni i këmbësorisë së lehtë në sulm”, do të demonstrohen situata dhe procedura me të cilat do të demonstrohet stërvitje dhe trajnim i pjesëtarëve të Armatës së Batalionit të këmbësorisë së lehtë dhe një pjesë të njësive të cilat morën pjesë në stërvitjen “Blesok 22”.

https://www.facebook.com/watch/?v=1076604362896343

Butoni Kthehu në krye
Mbylle