0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Dita e fundit e paraqitjes për regjistrues rajonalë

Konkursi publik për punësimin e regjistruesve dhe instruktorëve rajonalë për Regjistrimin e ardhshëm të popullsisë, familjeve dhe banesave vazhdon edhe sot. Të gjithë kandidatët e interesuar për regjistrues rajonalë mund të aplikojnë në aplikacionin onlajn të disponueshëm në www.stat.gov.mk dhe popis2021.stat.gov.mk.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle