0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Në Maqedoninë e Veriut tregtia me njerëz për shfrytëzim seksual është formë dominuese, riaktivizohen Ekipet mobile

- Në kuadër të shënimit të 30 korrikut – Ditës Botërore për Luftë Kundër Tregtisë me Njerëz, sot Ministria e Punëve të Brendshme, bashkë me Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale dhe Organizatat Joqeveritare, me mbështetje të IOM, i riaktivizoi ekipet mobile për identifikim të viktimave dhe viktimave potenciale të tregtisë me njerëz.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle