0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Diskutim: Për luftë të suksesshme kundër korrupsionit duhet përforcim të integritetit të institucioneve dhe punonjësve të tyre

Për rezultate më të dukshme në luftën kundër korrupsionit, është e nevojshme të përforcohet bashkëpunimi ndërinstitucional, e veçanërisht forcimi i integritetit të faktorit njerëzor në institucione. Është gjithashtu e rëndësishme që qytetarët për herë të parë këtë vit e njohën korrupsionin si problem ekzistencial, por besojnë se rregullat dhe ligjet ekzistuese nuk zbatohen kur bëhet fjalë për persona të fuqishëm.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle