0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Diskutim kushtuar Konventës së Stambollit dhe Ligjit të ri për parandalimin dhe mbrojtjen e dhunës ndaj grave

Panel diskutim “Konventa e Stambollit dhe Ligji i ri për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj grave – çfarë do të ndryshojë në qasje për parandalim dhe  mbrojtje  nga dhuna ndaj grave?”, mbahet sot në Shkup, në organizim të zyrës së Fondit për popullsi të Kombeve të Bashkuara – UNFPA në bashkëpunim me Ambasadën britanike.

Shkup, 9 dhjetor 2021 (MIA)  –  Panel diskutim “Konventa e Stambollit dhe Ligji i ri për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj grave – çfarë do të ndryshojë në qasje për parandalim dhe  mbrojtje  nga dhuna ndaj grave?”, mbahet sot në Shkup, në organizim të zyrës së Fondit për popullsi të Kombeve të Bashkuara – UNFPA në bashkëpunim me Ambasadën britanike.

Në panel-diskutimin do të mbajnë fjalime ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska, bashkëshortja e presidentit, Elizabeta Gjorgievska, ambasadorja britanike Rejçell Galovej, shefi për bashkëpunim i Delegacionit të BE-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Stefen Hudolin dhe koordinatorja e përhershme e KB-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Rosana Duxhak.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle