0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Diskutim “Konventa e Stambollit dhe Ligji i ri për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj grave – çfarë do të ndryshojë në qasje?

Panel diskutim "Konventa e Stambollit dhe Ligji i ri për parandalim dhe mbrojtje nga dhuna ndaj grave - çfarë do të ndryshojë në qasje për parandalim dhe  mbrojtje  nga dhuna ndaj grave?", do të mbahet sot në Shkup, në organizim të zyrës së Fondit për popullsi të Kombeve të Bashkuara - UNFPA në bashkëpunim me Ambasadën britanike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle