0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Disa pjesë të rrugëve “Indira Gandi” dhe “Viniçka” pa ujë

- Për shkak të një defekti në rrugë të f 80 mm në rrugën "Viniçka", udhëkryqi me rrugën "Indira Gandi" në lagjen Shuto Orizarë, sot ndërprerje të furnizimit me ujë prej orës 09.25 kanë shfrytëzuesit e një pjese të këtyre dy rrugëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle