0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Disa pjesë të komunave Kisella Vodë dhe Karposh nesër pa energji elektrike

- Për shkak të punëve teknike në elektro rrjetin shpërndarës pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e komunave Karposh dhe Kisella Vodë, kumtojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Krizat-Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle