0_Magazinë.Portal SQ0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQShoqëri SQ

Disa pjesë të Çentos dhe Shuto Orizarës pa ujë

Pa ujë sot nga ora 10:15  janë konsumatorët e rrugëve "Tovarnik" dhe "Sreqko Puzallka" në lagjen Çento.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle