Magazinë SQUdhëtime SQ

Disa nga statujat dhe skulpturat më madhështore në mbarë botën

- Statujat dhe skulpturat janë pjesë e trashëgimisë botërore. Secila statujë është reflektim i shpirtit të krijuesit të tij, të popullit dhe kohës së tyre. Shumë nga ato shërbejnë edhe si inspirim për artistët bashkëkohorë dhe tërheqin njerëz nga e gjithë bota që ta admirojnë bukurinë dhe madhështinë e tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle