0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQ

Disa komuna të Shkupit pa rrymë dhe ujë

Pa rrymë sot do të jenë shfrytëzuesit nga komunat Sopishtë, Qendër, Aerodrom, Karposh, Çuçer Sandevë dhe Gjorçe Petrov, ndërsa pa ujë do të mbeten edhe disa nga shfrytëzuesit në komunat Qendër, Kisella Vodë dhe Saraj.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle