0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQBiznes SQBiznes.portal SQMakedonija.Slajder SQ

Buxheti për vitin 2022 është zhvillimor dhe me fokus në investimet kapitale në ekonominë e ujërave

Buxheti për bujqësi për vitin 2022 ka komponentë zhvillimore me fokus në investimet kapitale në ekonominë e ujërave. Buxheti i përgjithshëm, i cili përfshin disa institucione, është 9,13 miliardë denarë, të dedikuara për buxhetet themelore të MBPEU-së, Agjencinë pagesore, Agjencinë për nxitjen dhe zhvillimin e bujqësisë, Agjencinë për ushqim dhe veterinari, Inspektoratin shtetëror për bujqësi, Inspektoratin shtetëror për pylltari dhe gjueti dhe Drejtorinë për punë hidrometeorologjike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle