0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Dibra, një pjesë e Zhupës, fshatrat Kosovrasti dhe Rajçica nesër 15 orë pa ujë

Në periudhën nga ora 7 deri në ora 22, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në Komunën e Dibrës, përfshirë edhe fshatrat Rajçicë dhe Kosovrasti i poshtëm, një pjesë e Zhupës, të cilat furnizohen me ujë të pijshëm nga ujësjellësi Rosoki-Dibër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle