0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Despotovski në samitin e “Ekonomist”: Me qasje të re të mençur e zvogëlojmë vonesën e investimeve pas Evropës Qendrore dhe Lindore

Me konceptin e ri që një vit jo të plotë e zbatojmë në ZZHIT, vendosëm kornizë të qartë dhe të thjeshtë për investitorët dhe kjo tashmë jep rezultate konkrete, porositi drejtori i ZZHIT, Jovan Despotovski në samitin e Ballkanit Perëndimor në organizim të "Ekonomist".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle