0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Deri më tani, gjithsej 3.340 persona janë kontrolluar në listën zgjedhore

Gjithsej 3.340 persona janë kontrolluar në Listën e votuesve përfundimisht me ditën e djeshme. Janë parashtruar gjithsej katër kërkesa për regjistrim në Listën zgjedhore, një kërkesë për fshirjen e të dhënave nga Lista zgjedhore dhe një kërkesë për ndryshimin e të dhënave në  zgjedhore.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle