Shoqëri SQ

Deri më 15 shtator, aplikimi për konkurset e reja për bursa të shkollave të mesme

Ministria e Arsimit dhe Shkencës kumtoi se në vijim është aplikimi për konkurset e reja për ndarjen e bursave të shkollave të mesme për vitin shkollor 2021-2022, si dhe parashtrimi i dokumenteve për rinovimin e të drejtës së bursës për përfituesit aktual që kanë realizuar të njëjtën gjë në një nga vitet e kaluara shkollore, ndërsa plotësojnë kushtet për vazhdim.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle