0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Deputetët e VMRO-DPMNE-së me propozim për rritjen e pensioneve për 20 për qind nga prilli

- Grupi parlamentar i VMRO-DPMNE-së në Kuvend sot ka parashtruar Propozim-ligj për plotësimin e Ligjit për Sigurim Pensional dhe Invalidor, me procedurë të shkurtër, me të cilin parashihet rritje e pensioneve për 20 për qind nga prilli i vitit 2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle