0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Deputetët e Maqedonisë së Veriut dhe të Suedisë do të shkëmbejnë përvoja

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë të Veriut dhe Riksdagut suedez do të diskutojnë dhe shkëmbejnë përvoja se çfarë mund të bëjnë Kuvendet për të promovuar angazhim më të madh të qytetarëve, sa mirë e përfaqëson Kuvendi popullatën, cilat janë strukturat formale dhe joformale për dialog mes deputetëve/politikanëve dhe votuesve dhe shoqërisë civile, si dhe situata aktuale politike në të dy Kuvendet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle