Magazinë SQ

Dënohet një polic grek për mosmbajtjen e maskës, përderisa dënonte qytetarë për mosmbajtjen e maskës

Për mosmbajtjen e maskës në Greqi, qoftë në hapësirë të hapur apo të mbyllur, policia mund të shkruajë gjobë prej 300 euro, por mundet edhe polici që i dënon qytetarët për mosmbajtje të maskës, të mos mbajë maskë dhe të dënohet, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle