0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Dëmet e paguara për sigurimet shëndetësore private u rritën me 87,5 për qind dhe arritën në 1,5 milion euro

Në gjashtë muajt e parë të këtij viti, numri i kontratave për policat e blera të sigurimeve shëndetësore private u rrit me 48 për qind. Investimet e të siguruarve në këtë klasë të sigurimeve arritën në 3.8 milionë euro. Kompanitë e sigurimeve për gjysmën e parë të vitit për dëmet e raportuara paguan 87.5 për qind më shumë mjete në krahasim me të njëjtën periudhë në vitin 2020, tregojnë të dhënat zyrtare të Agjencisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve (AMS).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle