Politikë SQ

Delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes do të takohet me përfaqësues të agjencive të furnizimit të NATO-s

Në selinë e Aleancës, delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes ka takuar përfaqësues të NATO-s – Agjencisë së furnizimit dhe Agjencisë për komunikim dhe informim të Aleancës, ku është biseduar për vendosjen e komunikimit dhe koordinimit edhe më efikas ndërmjet Qendrës për mbështetje së kompanisë dhe këto dy agjenci të NATO-s.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle