0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQMKD-AL SQVideo deklaratë SQVideo SQ

Deklaratë për media e bashkëkryesuesit të Komisionit të përbashkët maqedono- bullgar për Çështje historike dhe arsimore, Dragi Gjorgiev (drejtpërdrejtë)

Deklaratë për media e bashkëkryesuesit të Komisionit dypalësh multidisiplinar për Çështje historike dhe arsimore, Dragi Gjorgiev në lidhje me vendimet e miratuara të Komisionit për kremtime të përbashkëta dhe rekomandimet për përmirësimin e teksteve të historisë për klasën e 6-të në Maqedoninë e Veriut dhe klasën e 5-të në Bullgari.

Shkup, 15 gusht 2022 (MIA)- Deklaratë për media e bashkëkryesuesit të Komisionit dypalësh multidisiplinar për Çështje historike dhe arsimore, Dragi Gjorgiev në lidhje me vendimet e miratuara të Komisionit për kremtime të përbashkëta dhe rekomandimet për përmirësimin e teksteve të historisë për klasën e 6-të në Maqedoninë e Veriut dhe klasën e 5-të në Bullgari.

https://www.facebook.com/watch/?v=503096128317559

Butoni Kthehu në krye
Mbylle