Ekonomi SQLink i drejtpërdrejtë SQVideo deklaratë SQVideo SQ

Deklaratë e zëvendëskryeministrit Bytyqi (drejtpërdrejt)

Deklaratë e zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Koordinim të resorëve ekonomik dhe investimeve Fatmir Bytyqi në prezantimin e Indeksit të burokracisë, që është pjesë e projektit “Drejtë zvogëlimit të ngarkesës burokratike”, të zbatuar nga “Macedonia 2025”, instituti “INESS” dhe fondacioni “Gridriech Naumann”.

Shkup, 8 tetor 2021 (MIA) – Deklaratë e zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Koordinim të resorëve ekonomik dhe investimeve Fatmir Bytyqi në prezantimin e Indeksit të burokracisë, që është pjesë e projektit “Drejtë zvogëlimit të ngarkesës burokratike”, të zbatuar nga “Macedonia 2025”, instituti “INESS” dhe fondacioni “Gridriech Naumann”.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/1520002475025306/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle