Partitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Deklaratë e Snezhana Stojanovska – Zhana, kandidate për kryetare të komunës së Tetovës (EMBARGO për publikim deri në ora 19:00)

Snezhana Stojanovska-Zhana, kandidate për kryetare të komunës së Tetovës, e mbështetur nga partia Integra të drejtën e saj të votës e realizoi  në vendvotimin 1971/1 në SHMK "8 Shtatori".

Tetovë, 17 tetor 2021 (MIA) – Snezhana Stojanovska-Zhana, kandidate për kryetare të komunës së Tetovës, e mbështetur nga partia Integra të drejtën e saj të votës e realizoi  në vendvotimin 1971/1 në SHMK “8 Shtatori”.

“E realizova të drejtën time të votimit,  votova sipas bindjes time. Këto zgjedhje dua të jenë korrekte dhe demokratike. Dashuria mes njerëzve të mbijetojë. Tetova të bëhet  qytet multietnik siç i ngjan.  Do të vazhdoj edhe më tutje ta krijoj  mendimin tim. Të gjithë njerëzit të cilët jetojnë në komunën e Tetovës, do të luftoj  për të gjithë ata  të cilët ma besuan votën, dua ta arsyetoj  gjithë atë që e premtova pa dallim  nëse do të zgjidhem si kryetare e komunës, votat e tyre do të më rëndojnë  shumë,  nëse nuk i realizoj  idetë e tyre”, deklaroi Snezhana Stojanovska-Zhana.  sa/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle