0_Web_Aktuale SQShoqëri SQVideo deklaratë SQVideo SQ

Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska pas takimit me përfaqësuesit të Organizatave invalidore nacionale, prindërve të fëmijëve me afëtsi ndryshe dhe me fëmijët, drejtoreshat e shkollave fillore me qendrat e resursve dhe Koordinatorin nacional të trupit për vlerësim të Klasifikimit Ndërkombëtar dhe Funksionit (KNF).

Shkup, 23 korrik 2021 (MIA) – Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska pas takimit me përfaqësuesit të Organizatave invalidore nacionale, prindërve të fëmijëve me afëtsi ndryshe dhe me fëmijët, drejtoreshat e shkollave fillore me qendrat e resursve dhe Koordinatorin nacional të trupit për vlerësim të Klasifikimit Ndërkombëtar dhe Funksionit (KNF).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle