0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQShoqëri SQVideo deklaratë SQ

Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska (drejtpëdrejtë)

Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska pas vizitës në Shkollën Shtetërore për Rehabilitimin e Fëmijëve dhe të Rinjve me shikim të dëmtuar "Dimitar Vlahov" në komunën e Kisella Vodës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle