Korrespondentë MaqedoniPartitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes BESA dhe kandidatit për kryetar të komunës së Tetovës, Bilall Kasami

Kryetari i Lëvizjes BESA dhe kandidati për kryetar të komunës së Tetovës, Bilall Kasami në mëngjesin e sotëm ka votuar për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale në vendvotimin 1947, në Shkollën e Mesme “Kiril Pejçinoviq” në Tetovë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle