0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPolitikë SQVideo SQ

Deklaratë e kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi pas nënshkrimit të Vendimit për shpalljen e zgjedhjeve për anëtarët e këshillave komunal dhe Këshillit të Qytetit të Shkupit dhe për kryetarët e komunave dhe kryetarin e Qytetit të Shkupit.

Shkup, 6 gusht 2021 (MIA) – Deklaratë e kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi pas nënshkrimit të Vendimit për shpalljen e zgjedhjeve për anëtarët e këshillave komunal dhe Këshillit të Qytetit të Shkupit dhe për kryetarët e komunave si dhe kryetarin e Qytetit të Shkupit.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/948696075716801/

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle