0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQVideo deklaratë SQ

Deklaratë e kryeministrit Zoran Zaev (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e kryeministrit Zoran Zaev pas fillimit të realizimit të largpërçuesit 400 kV për ndërlidhje të sistemeve elektrotransmetuese të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë afër Ohrit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle