Korrespondentë MaqedoniPartitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Deklaratë e Goran Milevskit, kryetarë i PLD-së dhe kandidatë për kryetarë të komunës së Manastirit (EMBARGO për publikim deri në ora 19:00)

Me rezultatin e arritur ne do të konfirmojmë se ne jemi faktor i rëndësishëm politik, veçanërisht pas këtyre zgjedhjeve, deklaroi Goran Milevski, kryetar i Partisë Liberal-Demokratike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle