Partitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Deklaratë e Gjorgji Bileski, kandidat për kryetar komune të Kërçovës, (EMBARGO për publikim deri në ora 19:00)

Kandidati për kryetar komune të Kërçovës nga partia "Era e tretë maqedonase" Gjorgji Bileski ka votuar në fshatin Llazorovski, prej ku dërgoi apel për qytetarët.

Kërçovë, 17 tetor 2021 (MIA) – Kandidati për kryetar komune të Kërçovës nga partia “Era e tretë maqedonase” Gjorgji Bileski ka votuar në fshatin Llazorovski, prej ku dërgoi apel për qytetarët.

“Këto zgjedhje pres të kalojnë në frymën e demokracisë dhe në atmosferë të qetë dhe relaksuese. Porosia ime është këto zgjedhje të sjellin progres për të gjithë qytetarët e Kërçovës dhe të pranohet  programi i kandidatit  i cili është më adekuat për të gjithë votuesit e komunës sonë, të cilat do të plotësonin kriteret e elektoratit”, deklaroi Bileski. sa/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle