0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQPolitikë SQShoqëri SQVideo deklaratë SQVideo SQ

Deklaratë e drejtorit dhe zëvendësdrejtorit të ESHS, Simovski dhe Selami (drejtpërdrejtë)

Deklarata të drejtorit dhe zëvendësdrejtorit të Entit shtetëror për statistikë, Apostol Simovski dhe Ilmi Selami, si dhe përfaqësues të Komisionit të rajonit të regjistrimit Kumanovë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle