0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQVideo SQ

Deklarata të ministres Shekerinska dhe ambasadores Gallouej (drejtpërdrejtë)

Deklarata të ministres së Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska dhe ambasadores së Mbretërisë së Bashkuar, Rejçell Gallouej pas nënshkrimit të memorandumit për mirëkuptim në fushën e mbrojtjes e cila mundëson krijimin e një qelie për koordinimin e trajnimit nga Mbretëria e Bashkuar e vendosur në poligonin e ushtrisë “Krivollak”.

Shkup, 26 korrik 2021 (MIA) – Deklarata të ministres së Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska dhe ambasadores së Mbretërisë së Bashkuar, Rejçell Gallouej pas nënshkrimit të memorandumit për mirëkuptim në fushën e mbrojtjes e cila mundëson krijimin e një qelie për koordinimin e trajnimit nga Mbretëria e Bashkuar e vendosur në poligonin e ushtrisë “Krivollak”.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/413902039977104/

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle