0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQVideo SQ

Deklarata të Filipçes, Kornhauzer-Duda dhe Gjorgievska pas vizitës në Institutin për mjekësi të transfuzionit (drejtpërdrejtë)

Deklarata të ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe, zonjës së parë të Republikës së Polonisë, Agata Kornhauzer-Duda dhe zonjës së parë të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Elizabeta Gjorgievska pas vizitës në Institutin për mjekësi të transfuzionit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle