Fotoservis SQ

Deklarata të drejtorit dhe zëvendësdrejtorit të Entit Shtetëror për Statistikë Apostol Simovski dhe Ilmi Selami

Изјави на директорот и заменик-директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски и Иљми Селами

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle