0_Maqedoni.Portal SQBiznis.Slajder SQLink i drejtpërdrejtë SQMKD-AL SQVideo SQ

Deklarata të Bytyqit, Grafit, Hermanit dhe Mizos (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e zëvendëskryeministrit për Çështje ekonomike, koordinim dhe resorë ekonomikë dhe investime Fatmir Bytyqi, zëvendësambasadorit të Gjermanisë Oto Graf, drejtorit kryesor operativ dhe anëtarë të Këshillit drejtues të Kostalit, Hansjorg Herman dhe drejtorit të përgjithshëm të “Kostal” Maqedoni, Viktor Mizo pas vizitës së kompanisë “Kostal”.

Ohër, 13 prill 2022 (MIA)- Deklaratë e zëvendëskryeministrit për Çështje ekonomike, koordinim dhe resorë ekonomikë dhe investime Fatmir Bytyqi, zëvendësambasadorit të Gjermanisë Oto Graf, drejtorit kryesor operativ dhe anëtarë të Këshillit drejtues të Kostalit, Hansjorg Herman dhe drejtorit të përgjithshëm të “Kostal” Maqedoni, Viktor Mizo pas vizitës së kompanisë “Kostal”.

https://www.facebook.com/watch/?v=470370058203840

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle