0_Web_Aktuale SQLink i drejtpërdrejtë SQShoqëri SQ

Deklarata për mediat e Boçvarski dhe Rustemi (drejtpërdrejt)

Deklarata për mediat e ministrit të Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski dhe drejtorit të Ndërmarrjes Publike për “Rrugët Shtetërore” Ejup Rustemi pas inspektimit në ndërtimin e fazës së dytë të rrugës ekspres Shtip – Radovish.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle