0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQLink i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQ

Deklarata pas takimit të Boçvarskit me Shoqatën e ndërtimtarisë, industrisë së materialeve ndërtimore dhe jometaleve (drejtpërdrejtë)

Deklaratë pas takimit të punës me me ministrin e Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski me Shoqatën e ndërtimtarisë, industrisë së materialeve ndërtimore dhe jometaleve në kuadër të Odës Ekonomike së Maqedonisë së Veriut

Butoni Kthehu në krye
Mbylle