Link i drejtpërdrejtë SQShoqëri SQ

Deklarata para fillimit të Samitit Klimatik Rinor (drejtpërdrejtë)

Deklarata për media e ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini, përfaqësuesja e UNICEF, Patricia Di Xhovani dhe ambasadorja e Suedisë në Maqedoninë e Veriut, Kristin Forsgren Bengston para fillimit të Samitit Klimatik Rinor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle