0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQ

Debati për ligjin e ri për marrëdhënie pune vazhdon pas pushimeve, në procedurë kuvendore do të jetë në vjeshtë

– Ligji i ri për marrëdhënie pune me të cilin në tërësi do të rregullohet kjo sferë sipas gjitha gjasave do të hyjë në procedurë kuvendore në fund të tetorit ose në fillim të nëntorit dhe do të miratohet deri në fund të vitit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle