0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Debat “Rreziku nga korrupsioni gjatë dhënies së lejeve, vendimeve, licencave dhe lejeve në sferën e transportit dhe zbaztimin e mbikëqyrjes”

Debat publik me temë “Rreziku nga korrupsioni gjatë dhënies së lejeve, vendimeve, licencave dhe lejeve në sferën e transportit dhe zbaztimi i mbikëqyrjes”, sot mbahet përmes platformës elektronike Zum, në organizim të Komisionit shtetëror për pengimin e korrupsionit (KSHPK).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle