0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Debat rajonal “Gjyqësori digjital – epokë e re e reformave në sistemin gjyqësor maqedonas”

Instituti për politikë evropiane së bashku me Ministrinë e Drejtësisë, Këshillin gjyqësor të RMV dhe Këshillin për koordinimin e Teknologjisë informative-komunikiuese në organet gjyqësore organizojnë sot debat të hapur rajonal "Gjyqësori digjital - epokë e re e reformave në sistemin gjyqësor maqedonas".

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle